Black Weekend - 30% sitewide Call us on: +46 31-799 09 93 Free shipping all over the world Shipping 2-6 days
 

Handelsbetingelser

Levering - Leveringstid
Normalt er der en leveringstid på 2-5 arbejdsdage (hverdage) efter vi har modtaget din bestilling. Levering sker med posten og vi tilbyder altid fri fragt. Ordre som modtages inden kl. 14:00 sendes som regel samme dag. Skulle ordren af en eller anden grund være midlertidigt udsolgt eller ikke i stand til at blive leveret inden for denne tidsramme, kontaktes kunden så hurtigt som muligt med en ny leveringstid. Køberen har ret til annullere købet hvis den nye leveringstid ikke er acceptabel.

Betalingsmuligheder
Bank/Kreditkort - Hos os kan du betale sikkert med VISA eller Mastercard. Transaktionen håndteres sikkert ved hjælp af 3D Secure-teknologien af DIBS. Omkostninger: DKK 0,-.

Pris
Priserne er inklusiv moms på 25%. Panosemporio.dk forbeholder sig retten til at ændre priser i forhold til ændringer i valuta, skat, afgifter eller lignende. Disse prisændringer sker umiddelbart så snart Panosemporio.dk ser det nødvendigt. Panosemporio.dk forbeholder også retten for eventuelle forkerte priser.

Bestilling
Køberen skal være mindst 18 år. Købere under 18 år skal inden købet fremvise forældrenes samtykke. Ordrer foretaget i en anden persons navn uden hans samtykke eller på anden hvis som medfører at Panosemporio.dk lider økonomisk, vil blive politianmeldt.

Fortrydelsesret på 30 dage
Ifølge forbrugeraftaleloven, har du som kunde ret til fortryde dit køb inden 14 dage efter du har modtaget varen og uden speciel anledning. Hos os får du dog hele 30 dages fortrydelsesret. På visse varer som (fx. Bikini underdele og badedragter) gælder fortrydelsesretten/bytteretten ikke pga hygiejniske forhold. Disse varer leveres i en forseglet plastikpose. Brydes forseglingen ophører fortrydelsesretten/bytteretten.

Sådan her udfylder du en returblanket:
1. Udfyld blanketten. Ved at gøre dette, kan vi give dig en bedre og hurtigere service. Klik her for at hente returblanketten.
2. Tænk på at du har ansvaret for at varen er godt beskyttet indentil varen er tilbage hos os. Pak varen godt ind. Varerne skal returneres i orignal emballage med det specielt fremstillet emballage, som er beregnet til at beskytte produktet. Læg efterfølgende varen i den transportemballage som du modtog produktet i. Har du ikke denne emballage, så kan du naturligvis bruge et tilsvarende i stedet. Husk derfor at gemme emballagerne i 30 dage hvor returretten glæder. Der må ikke tapes på produktemballagen.
3. Returner altid varen værdifuldt gods, dvs. Anbefalet post. Husk at gemme din kvittering.
Alle forsendelser, der ikke er afhentet vil Panos.dk opkræve et gebyr af kunden. Gebyret udgør omkostningerne: returfragt, administrationsgebyr og håndtering - sammenlagt fra i alt 250 kr.

Uoverensstemmelser
Ved eventuelle uoverensstemmelser, følger vi generelle reklamationspolitik.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling vil i første omgang blive foretaget til din bankkonto, personkonto eller girokort og i andre tilfælde via Avi. Tilbagebetaling sker indenfor 10 arbejdsdage fra vi har modtaget og godkendt din returnering.