Black Weekend - 30% sitewide Call us on: +46 31-799 09 93 Free shipping all over the world Shipping 2-6 days
 

PANOS EMPORIO - STORY

INNOVATION, KVALITÉ OCH STIL
Historien om varemærket PANOS EMPORIO er i stor udstrækning om grundlæggeren. Panos Papadopoulos - Historien om lidenskab og viljestyrke. Da Panos blev tvunget til at flygte fra sit hjemland Grækenland på grund af hans politiske holdning, skabte han et badetøjs imperium i sit nye land Sverige. Ved at introducere en vindende kombination af innovativt design, smart iværksætteri og banebrydende markedsføring som førte mærket til en global position.
MÆRKET
Mærket Panos Emporio er baseret på konceptet innovation, stil og kvalitet. Alt hvad vi foretager os, anvender vi disse værdier; udseendet, fornemmelsen af vores mode, visningen af vores kollektioner, vores modeshows og den måde vi behandler vores kunder.
FASHION
INGEN KOMPROMIS MED MATERIALER & PASFORM
Gennem blandingen af klassisk couture og moderne stil, skaber vi en karakteristisk måde for intelligente og bevidste individer med integritet og sans for luksus og kvalitet. Mennesker som kan lide at udtrykke deres personlighed, deres livsglæde og deres sensualitet. Vi går aldrig på kompromis når det handler om materiale eller pasform og basere vores design udfra fornemmelse af brugeren. For at opnå den højeste elegance, arbejder vi for at opnå perfektion i de reneste, klareste farver og de blødeste og mest eksklusive tekstiler. Panos Emporio designet er aldrig uinteressant, ligegyldigt eller hverdagsagtigt.
FORHANDLERE
Selskabets forhandlere er nøje udvalgt for deres kvalitet, integritet og evne til at repræsentere mærket. Blandt dem findes luksusmærker, håndplukket lingeriebutikker, førende børnetøjs mærker, sportstøj butikker og toldfrie butikker i lufthavne. Uanset størrelse eller genre betragtes butikken som en brand ambassadør af PANOS EMPORIO. Derfor er modet altid nærværende på en måde som afspejler mærkets grundlæggende værdier.